World-class Men's Haircuts

About

/ 01

Who We Are

Professional Barbers
Asser kapsalon Barberosi leukste kapsalon van Nederland. ‘Wat een geweldige ervaring!’

27 juni 2017 om 14:51 uur

​Assen – Kapsalon Barberosi Hair Studio uit Assen is de leukste kapsalon van Nederland. Dat werd maandagavond bekendgemaakt tijdens de Kapsalon van het Jaar-verkiezing in Aalsmeer.
De Asser ondernemer Mehdi Alkuryfy begon pas zes maanden geleden met ‘Barberosi’ en mag zich nu dus al leukste kapsalon van Assen, Drenthe én Nederland noemen. Maandagavond stond in Aalsmeer de Brooklyn Nights Award Show op het programma, de eindshow van de verkiezing van ‘Leukste kapsalon 2017’. Mehdi Alkuryfy (32) was hiervoor uitgenodigd, omdat zijn Barberosi Hair Studio aan de Troelstralaan al eerder uitgeroepen was tot ‘Leukste kapsalon van Assen’.
Tekst: Jolien Bennema – assercourant.nl

Meeste stemmen

In de gemeente had hij namelijk zowel de meeste stemmen gekregen van het publiek, als de hoogste waarderingsscore. Ruim een maand lang kon het publiek stemmen op zijn of haar favoriete kapsalon.

Tijdens de speciale awardshow in Aalsmeer werd hij verrast met een hele reeks aan andere prijzen. ‘Ik kan gewoon niet beschrijven wat er is gebeurd’, vertelt Alkuryfy. De Asser ondernemer is nog steeds een beetje overdonderd door alle waardering en aandacht. ‘Ik zat in een uitverkochte zaal met ruim achthonderd kappers. Ik kwam om de Asser prijs in ontvangst te nemen en te genieten van de leuke show. Toen gingen ze de prijs voor ‘Leukste kapsalon van Drenthe’ uitreiken. Bleek ik de beste in Drenthe te zijn’, lacht hij.

/ 02

Services

Pride in Each Service

Haircuts

Knippen

€20

Knippen t/m 15 jaar

€15

Lining

Contouren

€10

Figuren

€10

Wenkbrauwen

€10

Beard Trim & Shaves

Baard

€15

Baard contouren

€10

Baard kaal scheren

€12,50

Other

Knippen + baard

€25

Gezichtsmasker

€10

/ 03

Specials

The best Barberosi Deals
Barberosi Special

Stomen, Masker, Scrubben en Wassen.

€30

Barberosi VIP

Knippen, baard, stomen, masker, Scrubben en Wassen.

€50